Østsjællands Biavlerforening

Du er her: Hjem > Opskrifter > Opskrifter > Honning til morgen

Honning til morgen

Müesli

Havregryn, hakkede mandler eller nødder ristes på en pande. Når de er varme tilsættes så meget honning, som grynene kan suge. Blandingen ristes gylden, bredes ud på bagepapir og afkøles. Opbevares i lukkede glas.

Kilde: Brochure "Honning i madlavning" af DBF


Yoghurt med flydende honning

Dansk flydende honning kommes på yoghurt, evt. med frisk frugt. Har man ikke flydende honning, kan fast honning smeltes i vandbad ved 42 grader under konstant omrøring.

Kilde: Brochure "Honning i madlavning" af DBF


Honning på havregrød

Kom en skefuld honning og revne æbler på grøden i stedet for sukker. Honningen smelter på grøden.

Kilde:  Brochure "Honning i madlavning" af DBF



« forrige  |   top  |   næste »

Powered by CMSimple | Login